Vildmarksture i Sverige

Drømmer du om den ultimative vildmarkstur lige ved polarcirklen Så er vildmarksrejser lige dig!

Du er omringet af sne i 100 km omkreds. Du kan mærke varmen fra bålet på dine kinder. Der begynder at blive helt stille, mørket er faldet på, og du kigger op den stjerneklare nattehimmel. Du sidder med en varm kop kakao i hånden, du griner med dem omkring dig, og du nyder hvert et øjeblik. Himlen er nu fuldstændig dækket af nordlyset, der maler sine smukke farver lige over dig.

Dette er turen med vinterlandskab som aldrig før. Hver ny dag byder på flere nye oplevelser. Alt fra hvordan man bygger et nødshelter, en svedhytte og en snehule (quinzhee), til hvordan man finder vej og bruger et kort, står på ski efter en snescooter, hopper i en frossen sø, laver mad over bål og drikker en lokal øl. Vi sørger for alt, du skal bare tage dem, du ønsker, i hånden, læne dig tilbage og nyde naturen, de rige oplevelser, og en masse ny læring fra vores kompetente team.Begyndertur på 6 dage.

En tur for dig, der gerne lige vil prøve kræfter med vinteren, eller måske bare altid har drømt om at sove i en snehule. 

Turen er god for både begynderen og for de øvede, og du lærer alt det, du skal bruge i vintervildmarken. 

8800 DKK

Læs mere her...
Udvidet basistur på 8 dage.

En tur for dig, som gerne lære noget om dig selv og/eller dit grej. 

Det betyder ikke noget, om du er begynder eller erfaren i vildmarken, da vi lærer dig det, du skal bruge helt fra bunden og tilpasser niveauet efter dine evner.

Turen for dig, der gerne vil mere, dig som gerne vil blive god til at sove ude og stadig holde varmen. 

11400 DKR

Læs mere her...
11 dages vintervildmarksoplevelse

Denne tur laves kun på bestilling, og den er tiltænkt de øvede.

For at være med her skal du helst have gennemført en af grundturene eller noget tilsvarende. Vi tester dig for at sikre os, at du har den nødvendige viden, så vi kan garantere for din sikkerhed. 

15500 DKK

Læs mere...

 
Alene i vildmarken

Nu kan du få chancen for den ultimative overlevelsestur i vildmarken.

Her ser vi rigtig gerne, at du allerede har deltaget i et af vores overlevelsesture i vildmarken eller tilsvarende andre steder. Vi leverer sikkerheden, omgivelserne og det materiel, der skal bruges. 

Der vil ikke bliver gået på kompromis med Jeres sikkerhed. Det betyder, at vi tester Jer, inden I slippes fri i naturen. 

Du/Ivil få en tracker på, så vi hele tiden kan finde dig/Jer.

Pris efter aftale.

Læs mere...

 
Kom ud under åben himmel - book din vildmarkstur nu


Kontakt


Kontakt os

WWW.Vildmarksrejser.dk
v/ Jan Agger
Sneppevej 10
6980 Tim

Email: vildmarksrejser@gmail.dk

Telefon: 20 77 39 95

 FacebookHjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk