Handelsbetingelser og vilkår

Ved at oprette en reservation eller bookning af en tur, accepterer du automatisk "Handelsbetingelser og vilkår" fra Vildmarksrejser.dk.

Personlige oplysninger

Ingen personlige oplysninger, der registreres hos Vildmarksrejser, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis og er kun tilgængelige for Vildmarksrejser.

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren.

Efter købet tilsender vi dig et skema, som skal udfyldes og sendes retur til Vildmarksrejser. Samme regler er gældende for dette oplysningsskema, som ovenstående.

Man kan desuden valgfrit få sin e-mail-adresse optaget på en mailingliste hos Vildmarksrejser, således at man løbende modtager nyheder og anden information fra Vildmarksrejser. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes, som man ønsker.
Som registreret hos Vildmarksrejser har du efter persondataloven altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og til at få indsigt i de oplysninger, som vi har om dig. Det får du ved at kontakte Vildmarksrejser. På baggrund af eventuelle indsigelser foretager vi sletning i det omfang, det ønskes.

Priser og betaling
Du skal være fyldt 18 år for at handle på Vildmarksrejser.dk - er du under 18 år, skal du have samtykke fra dine forældre eller værge.

I denne butik kan du bestille dine oplevelser online og betale med: 
- bank overførsel.  
Nordea: 9587 6292558374
Husk at oplyse navn, adresse samt hvilke tur du skal med på.  
Ved bestilling betales depositum 4000kr. eller det der er nævnt i den enkelte tur eller event. 

Alle priser i Vildmarksrejser.dk er inkl. moms. 

Der tages forbehold for force majeure, trykfejl, prisændringer, kursændringer, oplyste prisfejl, udsolgte varer samt stave- og tastefejl.

Dette er gældende for ture i udlandet:

Fortrydelsesret:

Fra din bestilling af en tur, har du 14 dages fortrydelsesret. Gør du brug af fortrydelsesretten, vil Vildmarksrejser.dk tilbagebetale det fulde beløb.

Skulle en rejse/tur blive aflyst af Vildmarksrejser, vil du først få tilbud om at deltage på en af de andre ture. Hvis ikke dette har interesse vil Vildmarksrejser.dk tilbagebetale depositummet.

Vildmarksrejser.dk tager forbehold for, at vejret kan være til hinder for gennemførsel af en tur/rejse, hvorved vi forbeholder os retten til at aflyse eller ændre i programmet uden kompensationsmuligheder.   

 

Kurser/event/ture:

Ved bestilling af deltagelse i kurser/ture og events arrangeret af Vildmarksrejser.dk erklæres det samtidigt, at al deltagelse er på eget ansvar. Deltageren er personligt ansvarlig for skader på personer, omgivelser eller materiel. Vildmarksrejser.dk kan ikke stilles til ansvar for evt. skader.

Vildmarksrejser anbefaler derfor at du køber en rejse forsikring igennem dit forsikrings selskab. Og ligeledes spørger dit forsikringsselskab om ulykkes forsikringer, der kan dække eventuelt skader.  Vildmarksrejser kan ikke holdes ansvarlige for eventuelle udgifter for sygetransport. Eller skader og hospitalsophold i Danmark eller udlandet.

Ved afbestilling af deltagelse mindst 6 måneder før afholdelsen af det bestilte arrangement refunderes hele beløbet for arrangementet. Ved afbestilling mindre end 6 måneder før afholdelse refunderes beløbet ikke.

 

For ture og events i Danmark er følgende gældende:

Fortrydelsesret:

Fra din bestilling af en tur har du 14 dages fortrydelsesret, og gør du brug af fortrydelsesretten, vil Vildmarksrejser.dk tilbagebetale det fulde beløb. Dette gælder dog kun, så længe sidste tilmeldingsdato ikke er overskredet.

Er sidste tilmeldingsdato mindre end 14 dage før eventen, vil der kun tilbagebetales op til 50% af beløbet.

Skulle en rejse/tur blive aflyst af Vildmarksrejser, vil du først få tilbud om at deltage på en af de andre ture. Har dette ikke interesse, vil Vildmarksrejser.dk tilbagebetale depositummet.

Vildmarksrejser.dk tager forbehold for, at vejret kan være til hinder for gennemførsel af en tur/rejse, hvorved vi forbeholder os retten til at aflyse eller ændre i programmet uden kompensationsmuligheder.  

 

Kurser/event/ture:

Ved bestilling af deltagelse i kurser/ture og events arrangeret af Vildmarksrejser.dk erklæres det samtidigt, at al deltagelse er på eget ansvar. Deltageren er personligt ansvarlig for skader på personer, omgivelser eller materiel. Vildmarksrejser.dk kan ikke stilles til ansvar for evt. skader.

Det erklæres samtidig, at Vildmarksrejser må bruge alle billeder og film, der tages på turene og events, til reklame og uploade dem til sociale medier.

Vildmarksrejser anbefaler altid at man har en fritids ulykkesforsikring og undersøger om denne dækker ved deltages på event og ture hos vildmarksrejser. 

 
Kom ud under åben himmel - book din vildmarkstur nu


Kontakt


Kontakt os

WWW.Vildmarksrejser.dk
v/ Jan Agger
Sneppevej 10
6980 Tim

Email: vildmarksrejser@gmail.dk

Telefon: 20 77 39 95

 FacebookHjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk